7 lépés a hiteles és bátor férfivá váláshoz

7 konkrét lépés kidolgozott példákkal a teljes férfiasság megéléshez az ismerkedésben, karrierben, párkapcsolatban

Hogyan valósíthatod meg a csodát, ha emberek között vagy az érdekkapcsolat helyett?

Hogyan vállald meg a belső igényeidet és tanuld meg azt kommunikálni embertársaidnak, párodnak?

  • Miért fontos az ütközés és a konfliktus az életben és miért öli meg magát, aki hagyja hogy a félelmek és a konfliktus-kerülés legyűrje?
  • Miért vezet előre az őszintés a fájdalom ellenére és hogyan érheted el, hogy ne a  hátsó szándékok vezéreljenek? (melyek tudatalatt elijesztik az embereket)
  • Hogyan tudsz a tudatosságod fejlesztésével ismerd fel és kerülj ki zsákutcákat és pótcselekvéseket, melyek lassítanak a céljaid elérésében?

Ismerd meg azt az egyik legvonzóbb férfi tulajdonságot, melyre a férfiak alig pár százaléka tudatos!?

  • Ismerd fel, hogy mely félelmek segítenek az utadon és melyek gátolnak, hogy ne zuhanj nagyot ha elszállnál, de ne is kötözd meg önmagadat a félelmeidtől.
  • Megérted, hogy a szabadosság miért nem szabadság és hogy lesz tévúton függőség ebből a félreértésből (melyet a mai modern világban sokan összetévesztenek).
  • Hogyan újítsd meg önmagadat és belső férfi erődet, hogy ne robottá válj, hanem
  • megérted: hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak nem tudsz róla

Hogyan urald a ösztönös vágyaidat, hogy az egyik legnagyobb életerőddel hatalmas dolgokat legyél képes építeni és alkotni!?

Hol van a határ a romantikus és meghitt és a nyálas, csöpögős férfiatlan viselkedés között?

Mennyibe kerül a "7 lépés a hiteles és bátor férfivá váláshoz" Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “7 lépés a hiteles és bátor férfivá váláshoz” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak 14.970 Ft.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!