Kelts vonzalmat a nőben az érintéseddel

– Női oktatókkal bemutatva

A nők vonzalomkeltő érintésének stratégiája és finomságai mutatom be neked két gyönyörű női oktatóm segítségéel. Az anyag elsajátítása után lehull a lepel a titokról és többé nem kell azon gondolkodnod, mikor és hogyan érintsd meg.

Kristálytiszta HD felvételeken mutatom be 2 gyönyörű női oktatómmal, hogyan érdemes nőket megérinteni az ismerkedésben, randin és később…illetve mik azok a halálos hibák, melyeket sok férfi elkövet és visszautasítást kap!

 • Tanuld meg a vonzalom egyik kulcsmozzanatát és tudd meg, mit és hol rontottál el eddig!
 • Mi a legnagyobb hiba, melyet a férfiak elkövetknek a nő megérintésében?
 • Eddig nem tudtad, hogy mikor és hol érintsd meg? Mikor szabad és mikor nem? Ez is kiderül a videóanyagból!
 • Talán féltél a csóktól? Hogyan csókold meg? Melyik a legjobban szituáció és hogyan teremtsd meg?
 • Mi történik akkor, ha egyszerre több nővel is táncolsz, beszélgetsz a szórakozóhelyen és még nem tudod, hogy kit válassz? Hogyan viselkedj velük és maradj teljesen cool és laza?

A felbecsülhetelten értékű felvételeken élesben láthatod, ahogyan a női oktatóimmal mindent bemutatok és észletesen elmagyarázok:

 • Miért fontos a folyamatelvűség a célorientált gondolkodás helyett? (még akkor is ha vannak konkrét céljaid a hölggyel)
 • Mit jelent a villanykapcsoló vs. hangerő-gomb elv a nők és a férfiak között az érintében és miért nagyon-nagyon fontos ezt tudnod
 • Hogyan maradj játékos az egész ismerkedés során úgy, hogy közben végig te irányítasz és sosem veszted el a kontrollt
 • Hogyan kerüld el a túl durva és agresszív mozdulatokat és maradj finom és érzéki?

Ismerd meg az összes fortélyt, rutint és finomságot - mely a nőkben a vonzalmat hihetetlen sebességgel tudja fokozni:

 • Kézfogás
 • Vállérintés
 • Átkarolás
 • Pacsi
 • Puszi
 • Ölelés
 • Kéztartás
 • Vezetés
 • Tánc közben
 • Ha összeér a combotok
 • Csók
 • És a titkos erogén zónák
 • Plusz további saját technikák (bővebb részlet róla csak a videóban).

Ez nem az az anyag, melyről le akarsz maradni! Ebben biztos vagyok!

Mennyibe kerül a "Kelts vonzalmat a nőben az érintéseddel" Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “Kelts vonzalmat a nőben az érintéseddel” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program most csak

7 970 Ft

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!