Ismerkedésből Párkapcsolat

Társkeresési tanácsok férfiaknak őszintén, manipuláció és álarcok nélkül.

Szeretnéd Végre Meghódítani Álmaid Nőjét? Kíváncsi Vagy a Női Lélek Legbelsőbb Titkaira? Ismerd Meg a Lépéseket, Hogyan Juthatsz El Egy Boldog Párkapcsolatid Egy Általad Választott Nővel!

Végigvezetlek, hogyan lehet csodálatos barátnőd neked is!

 • LE FOG ESNI AZ ÁLLAD!  A rejtett kamerás videóinkon látni fogod, hogy mi hogyan ismerkedünk nappal és éjszaka! Így azonnal Te is bele akarsz majd vágni, akkora kedvet fogsz kapni hozzá!
 • Ismerd meg azokat a barátnőszerzési recepteket, melyeket eddig a menő haverjaid és a nők teljesen elhallgattak előled
 • Értsd meg a barátnőszerzés folyamatának 5 fázisát és az egyes részekhez tartozó kihagyhatatlan elemeket, mert utána azonnal tudni fogod, hogy pontosan mikor, mit csinálj és mondj, hogy a kiszemelt bombanő a karjaidban legyen rövid időn belül!
 • Rázd le magadról a média és a női magazinok agymosását, hogy gazdagnak és kigyúrtnak kell lenned ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod lehessen egy elbűvölő nővel – MOST BEBIZONYÍTOM NEKED AZ ELLENKEZŐJÉT!

Hogyan kezdd el? Mik az első lépések?

 • Pontosan megfogod érteni, hogyan indulj el az úton, mik a kezdeti lépések
 • Kiderül számodra, hogy hol találd meg azokat a nőket, akik illenek hozzád!
 • Tanuld meg a lehetséges akadályokat kiiktatni, hogy a lehető leggyorsabban eljuss álmaid barátnőjéig

Mondj búcsút a barát zónának!

 • Véglegesen búcsút inthetsz annak, hogy a nők csak barátként tekintettek rád
 • Eláruljuk, hogy pontosan melyik 1 dolgot kell teljesen másképp csinálnod, és soha többé nem kerülsz barát zónába!
 • Vége a felesleges köröknek, bókoknak, ajándékoknak. Mostantól csak a lényegre fog koncentrálni és ez busása megtérül neked!

Ezt tanulod meg oktatóanyagomból:

 • egy olyan új szemléletmódot mesélek el, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki
 • stratégiákat kapsz, hogyan tudsz kikapaszkodni a legmélyebb depresszióból, gödörből és megtanulni uralni önmagadat, azaz hogyan lesz igazi, belső akaraterőd - mely minden férfinak az alappillére
 • megtanulod elengedni azt a félelmet: hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes vagy hogy elhagy Téged a párod
 • megérted: hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak nem tudsz róla
 • megismered a lépéseket, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon

Mi a férfi, azaz a TE feladatod az ismerkedésben?

 • Mi a férfi igazi feladata az ismerkedésben, melyet a legtöbben teljesen félreértelmeznek és lyukadnak ki utána a barátzónában
 • Hogyan tud a férfi a legjobb, fejlődő önmagát adva, természetesen és magabiztosan vonzóvá válni a nő számára
 • Mik azok a “tiltott” mondatok és kérdések, melyekkel totál le lehet rombolni a nőben a vonzalmat irántad. Helyette íme a megoldás, hogyan találd meg az utat a célhoz.
 • Figyeld ezeket a jeleket, hogy biztosan tudd, hogy mikor melyik lépés jön.
 • Milyen aktivitásra van szükséged ahhoz, hogy az első benyomáson túl az intimitás lépcsőjén lépésről-lépésre közelebb kerülj a párkapcsolathoz?

Értsd meg a nők szerepét és hogy eddig hol rontottad el!

 • Mi nő valódi szerepe a kezdeti fázisban, melyet a férfinak, hogy ne rontsa el a dolgot, ki kell várnia?
 • Milyen “titkos nyelvet” használnak sokszor tudattalanul a nők, melyet a férfiak folyamatosan félreértenek? + Hogyan értelmezd helyesen?
 • Értsd meg, hogy miért reagált úgy az adott helyzetben és min változtass, hogy következőre pozitívabb reakciókat kapj!

Hogyan Juthatsz El a Minőségi, Élethosszig tartó Párkapcsolathoz Álmaid Nőjével?

Felejtsd el a csajozós szövegeket, manipulatív technikákat és inkább értsd meg, hogy mi motiválja és vonzza a nőket a színfalak mögött, az érzések szintjén.
 • Miért van teljesen más lelkülete a nőnek, mint a férfinak már a születés első pillanatától kezdve?
 • Melyik nem hogyan tudja felismerni a vakfoltjait, melyek folyamatosan zsákutcákba és kudarcokhoz vezetnek?
 • Kinek mi az ős-feladata, melyet megélve mindenféle színjáték és álarc nélkül tudtok egymáshoz közeledni?
 • Melyik nem milyen erősségekkel rendelkezik, mely által szerelemben és elfogadásban haladhattok a fejlődés útján?

A hosszútávú, boldog párkapcsolat alappillérei

Hogy érd el, hogy ő legyen a legjobb barátod? Mik azok az alappillérek, mely nélkül nem működhet hosszútávon egyetlen kapcsolat sem?
 • Mi a szerelem? Hogy értheti meg ezt egy férfi? Hogyan élheted át?
 • Mi az igazi és mi a hamis a rózsaszín ködben? Miért ez a legveszélyesebb zóna, mely a legtöbb kapcsolatot kettétöri? Hogyan ismerd fel?
 • Milyen fajtái léteznek a szerelemnek? Most megláthatod: hogy mibe/kibe vagy pontosan szerelmes.
 • Létezik az igazi? Miben van igazuk a romantikus filmeknek és miben tévednek?
 • Mi kell a szerelemhez?
 • Meglehet-e teremteni a szerelmet vagy ez egy tőled független dolog?
 • Mi a különbség az illúzió és a valódi szerelem között?

Férfiként a párkapcsolatban

 • Hogyan találhatod meg és fejlesztheted ki magadban a racionális, gondolkodó férfi mellett a határozott, romantikus hódítót, akire igazán vágyik a nő?
 • Hogyan tudod kifejezni a partnerednek őszintén, hogy milyen társra vágysz igazán úgy, hogy közben elégedett legyél a kapcsolatoddal?
 • Hogyan tudod segíteni a nőt, hogy a meleg, befogadó és áramló nőiséget belevigye a merev, beszűkült kapcsolatba és azt újra mozgóvá és élővé tegye?

Mennyibe kerül az
ISMERKEDÉSBŐL PÁRKAPCSOLAT
online programunk?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “Hogyan hódítsd meg álmaid nőjét” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program most csak

24 970 Ft

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!