Az ismerkedés menete és lépései

10+ év tapasztalata ismerkedési trénerként a nőkkel és sok ezer férfi ügyféllel. Mi működik?

Kinek, hogyan és miért lett azóta párja, felesége, gyereke? Felbecsülhetetlen értékű tudás válik most elérhetővé számodra.

"Ne győzz le sok királylányt, hogy aztán feleségül vehesd a sárkányt!". 🙂

Mindannyian vágyunk egy nőre, egy társra, egy szeretőre. Na de megtalálja-e férfiasságunk az utat a kiválasztott hölgy nőiességéhez? Hiszen a nő csak akkor tud nőként kiteljesedni melletted, ha ténylegesen férfi vagy mellette a szó legférfiasabb értelmében.

És bizony a férfiasság komoly játék. Minden benne van a harcoson, a királyfin át az öreg aggastyán bölcsességéig. Egy játék, ahol vannak játékszabályok – melyekből minél többet ismersz, annál jobb játékossá válsz.

A videómból megtudhatod, hogyan alkamazd a tudást, hogy a nőkre nem logikusan, hanem az érzések útján érdemes hatni...hogy az érintéseidtől és a belső szexuális szabadságodtól függ sokszor, hogy barátzónába kerülsz-e...hogy a magabiztosság nem a “csajozós szövegeken” múlik…és hogy a férfias tűz, melyre egy nő vágyik már ott van benned, csak fel kell ébresztened magadban.

És bizony a férfiasság komoly játék. Minden benne van a harcoson, a királyfin át az öreg aggastyán bölcsességéig. Egy játék, ahol vannak játékszabályok – melyekből minél többet ismersz, annál jobb játékossá válsz.

Természetesen nem kötelező szert tenned erre az összegyűjtött hatalmas tudásra és tapasztalatra.

 • A vonzalomkeltés és a társas dinamikák íratlan szabályait sem kötelez ismerni - nem is tanítják őket rajtunk kívül sehol.
 • Na és szingliként is lehet élni pl. mamahotelben.
 • Meg vaktában is lehet próbálkozni itt-ott, hátha majd a nagy számok törvénye segít.

Az egyedüli kérdés az, hogy érdemes-e? Nem fog-e fájni majd utólag, hogy ezt a döntést hoztad meg? Mert a nem-döntés is döntés!

Ha úgy érzed, hogy ideje a tettek mezejére lépned, vedd kezedbe férfias erőidet,

szállj szembe a kifogásokkal és félelmekkel, mely máig meggátoltak a cselekvésben akkor EZ AZ ANYAG, neked készült!

Ez a videó az egyik, mely a legnagyobb mértékben adhat hozzá vagy ha nem látod - vehet el a boldogságodból és férfiasságodból!

A videókban egy olyan új szemléletmódba avatlak be, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki

 • Megtanulod elengedni azt a félelmet: hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes vagy hogy elhagy Téged a párod
 • Megérted: hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak nem tudsz róla
 • Megismered a lépéseket, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon

Férj hozzá ahhoz a brutális tapasztalathoz, melyhez több, mint 10.000 nő megszólításával jutottunk hozzá

 • Milyen rejtett oldala és felhasználatlan ereje van a belső konfliktusnak és a külső konfrontációnak
 • Mely típusa a félelmeknek pozitív és igazából szükségünk is van rá, melytől alapesetben menekül a legtöbb férfi
 • Hogyan ismerd fel a rejtett, tudattalan hátsó szándékokat, melyeket a nő azonnal visszautasítással büntet
 • Ismerd fel az igazi függőségeidet és oldd fel őket, hogy a valódi szabadságban megtaláld a legmélyenszántóbb belső magabiztosságodat
 • Hogyan juss el az érzékiségtől a tiszta szeretet és szerelem élményéig, mindenféle trükk vagy technika nélkül

Mennyibe kerül az "Az ismerkedés menete és lépései" Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

Az “Az ismerkedés menete és lépései” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program most csak

7 970 Ft

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!