Akció!

Amit mindig is tudni akartál a nőkről

De ők nem mondták el neked!

Egy térképet adok a kezedbe, hogy egyre jobban megértsd a női lélek rejtelmeit, motivációit és igényeit, hogy többé ne csak tapogatózz a sötétben, ne értsd félre a jeleket és harmonikusabb kapcsolatod lehessen a pároddal!

Rengeteg mindennapi példán keresztül vezetlek végig a női gondolkodás és lelkület legfontosabb részein, hogy többé ne állj érthetetlenül a legmondott randi vagy a párkapcsolati zűrzavar kellős közepén!

Íme az útmutató, hogyan értheted meg egy fokkal jobban a nőket:

 • Amiről a legtöbb férfinak fogalma sincsen: tudd meg, mi a fő különbség a férfi és a nő lelkülete között!
 • A nők imádják ha virágot kapnak, de ha nem a megfelelő időben és helyzetben, akkor pontosan az ellenkező hatást érheted el!
 • Melyek azok a tipikus mondatok, amiket a férfi szó szerint ért, miközben a nő teljesen mást ért alatta?
 • Miért totál zsákutca ha megszólításként akarod meghívni egy italra?
 • Kinek van aktívabb és kinek passzívabb szerepe az ismerkedésben?
 • Hogyan dekódold a nők jeleit, mikor ismerkedésről, randizásról, párkapcsolatról van szó?
 • Miért fogalmaz úgy a nő, hogy: én a férfié vagyok, míg a férfi: a nő az enyém?

Hol ismerted eddig félre a nőket? Többő ne kövesd el ezeket a hibákat:

 • Hol rontja el a legtöbb férfi pedig csak segíteni szeretne, mikor a nő a problémáit meséli el neki? Mit tegyél, hogy többé ne érezd igazságtalannak azt, ahogy a nő reagál a te praktikus és segítőkész tanácsaidra!?
 • Milyen különbségek fedezhetőek fel a szív illetve az agyi minőségek között? Kinek hol kell kilépnie a komfort zónából?
 • Hogyan értheted meg, mely nyelven szólj a nőkhöz, hogy el is jusson hozzájuk az üzeneted?
 • Hogyan fejheted meg a nő átvitt értelemben fogalmazott gondolatait és érzéseit?
 • Milyen különbségek figyelhetőek meg, ha egy nő ír le egy eseményt, tárgyat, embert - összehasonlítva a férfival? Honnan ered ez a különböző hozzáállás?

Végre valahára férj hozzá a TITOKHOZ és soha többé ne engedd ki a kezedből!

 • Miért fontos a nő számára megbízhatóság, de közel sem elegendő, ha szerelmi kapcsolatra is vágysz vele a barátzóna helyett?
 • Hogyan adhatsz többet olykor párodnak pusztán egyszerű élményekkel, mint nagy célokkal vagy hasznos tevékenységekkel?
 • Mit jelent belső és a külső körülmények megteremtése, és melyik félnek melyik a fő feladata?
 • Hogyan hat a lelki mozgás a nőre és miért vágyik utána annyira? (habár a legtöbb férfitól nem igazán kapja meg)
 • Hogyan tapasztalhatod ki illetve tisztulhat ki számodra a kép, ha a nő érzéseit szeretnéd tudatosabban megérteni?

Mennyibe kerül a "Amit mindig is tudni akartál a nőkről" Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

Az “Amit mindig is tudni akartál a nőkről” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program 39.700 Ft helyett most csak

39 700 Ft 14 970 Ft

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!