A hős férfi útja I. - Dönts a felfele vezető út mellett!

A felfelé vezető úton csak a szeretet, az elfogadás és a szabadság vezérelhet. El kell tudnod fogadnod az élettel járó nehézségeket, eltökélten keresned kell a belső szabadságot a függőségek helyett. Ebben segít Freiwill Ádám saját útjáról szóló előadása.

Miért tűnik elsőre sokkal csábítóbbnak a könnyebb út, de végül miért vezet a tartós öröm és siker felé a nehezebbik? Miért ismerik ezt fel oly kevesen és hogyan dönhetsz Te magad felfele vezető és szebbik út mellett?

 • Milyen zsákutcákkal és csapdákkal fogsz találkozni az utad során és hogyan ismerd fel őket?
 • Hogyan kerüld el az öncélú és egoista, de hamis és nem tartós önbizalmat adó célokat az ismerkedésben és a nőkkel való kapcsolatodban?
 • Hogyan válts a manupulatív haszonleső stílusból egy őszinte, szeretetközpontú érdeklődésbe?
 • Milyen félreértések adódnak az alfa hím elméletből és hogyan kerüld el, hogy te legyél az az érzés nélküli “ösztönvezérelt kőszikla macsó”, melyre az egészséges önbecsülésű nők egyáltalán nem vágynak?
 • A nehézségekhez való hozzáállásod nagymértékben meghatározza a nehéz út hosszát és a belőle nyerhető erőt - vajon élsz-e vele és hozzájutsz-e a “tűzön” túl?
 • Mikor és hol van szükség irányításra és uralkodásra és mi az egyik legfőbb tévút ebben a kérdésben?
 • Hogyan szabadulj meg a külső véleményektől való függősétől és hogyan dönthess saját életedről mások beleegyezése nélkül?
 • Hogyan ne késd le az “Igazi”-t csak azért, mert éppen a tévúton járva nem keresztezitek egymás útját?
 • Tudd meg: hogyan teheted le a pornót mely eddig teljesen észrevétlenül gátolt meg téged a felfelé vezető út választása mellett.

Hogyan szelidítsd meg a legmélyebb vágyaidat ahelyett, hogy elnyomnád vagy gátlástalanul “kiélnéd” őket, melyek közül mindkettőben csak rab maradsz a szabadság helyett?

Cselekedeteid és szokásaid nagy része automatizmus és nem mindig a jó irányba vezet addig a pontig, míg kezedbe nem veszed az irányítást! Most elárulom kutatásaim eredményét, hogyan kezdd el uralni őket:

 • Hogyan tudsz a gondolataidra, érzéseidre és az akaratodra pozitívan hatni - melyek a céljaidhoz vezetnek - és mik a lehetőségek, hogy egyre jobban képes legyél tudatosítani és irányítani őket.
 • Hogyan urald a negatív gondolatokat és érzéseket és mit tegyél, hogy pozitívvá változzanak.
 • Milyen mindennapi szokásaidat változtasd, hogy erősödjön az akaraterőd mely a nehéz helyzetekből képes téged felemelni és kihúzni?

Mennyibe kerül a "A hős férfi útja I." Program?

Egy önbizalom erősítő, kommunikációs tréning ára ma az online piacon jelenleg 119.000 – 320.000 Ft között mozog. 

A “A hős férfi útja I.” online programon több oldalról és több szemszögből jutsz hihetetlen mértékű tudáshoz. Egy ilyen sok témakört magában foglaló személyiségfejlesztő online tréning, mely nem csak elméleti, hanem gyakorlati részeket is tartalmaz Magyarországon még nem létezik (mi vagyunk az elsők!), külföldön már igen, ott kb. 150-400 dollárba kerül.(=44.000-120.000 Ft).
Mi segíteni akarunk Neked az önbizalmad és kommunikációd erősítésében és fejlődésében, így a magyar árakhoz és keresetekhez lőttük be tréningünk árát,

mely által a teljes program most csak

4 970 Ft

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Válasz: Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Válasz: Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cég áll, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki az átutaló részére. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva az OTP Simple által. Ha nem bízol a bankkártyás fizetésben/előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen irodánkban is befizetheted az anyag díját, csak így várnod kell rá és nem nézheted meg azonnal. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést vagy átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Válasz:  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Az oktatási formánk aktív és nem passzív. Rengeteg gyakorlati példát és konkrét gyakorlatokat tanítunk oktatóanyagainkban: interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás- és terepgyakorlati ötleteket fogsz hallani és leszel motivált hogy kipróbáld Te is és elérd vele a célodat! 

Válasz: Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Válasz: Ügyfeleink szinte minden területről és sok féle céllal keresnek ránk és vásárolnak tőlünk. Egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Vagy akik a férfiasságukat akarják erősíteni és jobb vezetővé válni. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

Korábbi vásárlóink visszajelzései

“Közelebb érzem magam a célomhoz, felszabadultam.”

Gergő

“Aki elvégez egy ilyen tréninget, annak minden megy.”

Tibor

“Életem egyik legjobb tréningje volt a férfiasságról.”

Zoli

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett az oktatóanyaggal, akkor jelezd felénk 7 napon belül és a teljes összeget visszaadjuk. Oktatóanyagainkba rengeteg tudásunkat és tapasztalatunkat tettük bele, melyet az elmúlt több mint 10 év saját és több ezer ügyféllel való közös munka tapasztalataiból szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy Neked is segítségedre lesz ez az anyag. Ha esetleg mégsem, akkor a kockázat legyen a mienk!