Bele akarsz látni a női lélek rejtelmeibe?

Egy Szuperhatékonyan Működő, Évek Alatt Kidolgozott Stratégia Álmaid Nőjének Meghódításához!

Tanulj Meg Vonzalmat Keltve Flörtölni és Válassz Magadnak Te Barátnőt!

Ez a tréning neked szól, ha eleged van a barátzónából és eddig nem volt elég bátorságod nőket megszólítani!

 • A tréning hatására, egyre lazábban és könnyebben fogsz tudni kapcsolatot teremteni ismeretlen nőkkel.
 • Fejlődik a képességed, hogy bármikor kezedbe tudd venni az irányítást és legyen választási lehetőséged.
 • Görcsök nélkül tudsz egyre felszabadultabban ismerkedni, akár nappal, akár éjszaka.
 • Megtanulod, hogyan lehet magabiztosan levenni a lábáról azt a nőt, akivel közös hullámhosszon vagytok, és összeilletek.
 • Megtalálod önmagadban a teljes férfit, és kibontakozik benned a hozzád tartozó, rejtett erő.

Felszabadulsz, Határozottá és Lehengerlővé Válsz

Őszintén, Bátran és Megnyerően Tudsz Majd Kommunikálni Nők Társaságában!

Miért érdemes eljönnöd?

 • Azért, mert aki meglátogatja bármelyik rendezvényünket, az fejlődik. Nem zsákbamacskát árulunk, nem hitegetünk, hanem a szükséges lépéseket és a stratégiát vázoljuk fel Neked és gyakoroljuk be veled.
 • A konkrét módszereket adjuk a kezedbe és ültetjük gyakorlatba, hogy az önmagaddal és a nőkkel való kapcsolatod napról-napra jobbá váljon.
 • Több órán keresztül olyan nem mindennapi önbizalom-növelő élményben lesz részed, mely után már régóta áhítozol. Igen, tényleg!
 • A legszebb az egészben pedig az, hogy a kockázatod 0, mert a teljes árra én magam, Freiwill Ádám vállalom személyesen a garanciát!

Gyakorlati Képzésünk Kihozza Belőled a Maximumot,

Magas Szintre Fejleszti az Ismerkedési és Flörtölési Képességedet!
Bombaerős módszer

hogy kapcsolataidban a megfelelő kommunikációs készségekre tehess szert!

Gyakorlatok és feladatok sorai, melyeken keresztül jobban megérted a nőket és a női-férfi kapcsolatot.

Megtanulod elengedni azt a félelmet, hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes, vagy hogy elhagy Téged a párod.

Megérted, hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak még nem tudsz róla.

Egy olyan új szemléletmódba avatlak be, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki.

Megismered a lépéseket, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon.

Órákon át képzett, nagy tapasztalattal rendelkező női oktatók segítségével alkalmad nyílik egy teljeskörű életérzék, ritmus, tánc, kapcsolatteremtés és érzelmi intelligencia fejlődésen keresztülmenni.

Növekszik a vonzóerőd és az önérvényesítési képességed, valamint egyre jobban megéled a belső férfiasságod erejét.

A KarizMan-módszer

A szakma egyik legnagyobb durranása (melyen az előző években szorgosan dolgozott a csapat) és most az elsők között tapasztalhatsz meg egy teljesen újfajta megközelítését és erősítését a férfiasságodnak!

A KarizMan-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás

egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

A speciálisan erre kidolgozott és letesztelt gyakorlatok hatására a belső fejlődési folyamatod felgyorsul, és tartósabb lesz a változás.

A férfias testbeszéd sokkal mélyebben rögzül benned, a verbális kommunikációd lazább és könnyedebb lesz. Egyszerűen olyan jól érzed magadat a vonzó női oktatók körében, mint valószínűleg még soha.

Régi visszautasítások, fájdalmak és traumák kezdenek el begyógyulni a szívedben, de nem elnyomva (mint eddig sokszor), hanem feloldva őket. Felismerve a mögöttük lévő kihívást, feladatot és erőt.

Egy megújult önmagaddal találkozol a gyakorlatok alatt, mely a friss alapot fogja szolgálni a megváltozott személyiségedhez és életedhez.

Ami itt történik az nem csoda, de mégis sokan egyfajta “belső varázslatnak” élik meg, hiszen eddig nem volt lehetőségük ilyen szintű átalakulásra.

A legfontosabb az, hogy a változás élménye a tied és azt nem veheti el már tőled senki. Magaddal viszed, és ez ad erőt majd a folytatáshoz a mindennapokban.

A több, mint 3500 férfi

akikkel eddig együtt dolgoztunk, ilyen eredményekről számoltak be:

 • A tréning után sokkal bátrabban, maguktól mertek odamenni ismeretlen nőkhöz úgy, hogy korábban ez vagy csak nagyon ritkán, vagy egy belső "erőszak" által sikerült
 • Valaki úgy fogalmazott: "Volt egy nagy szekrény, amibe mindent bedobáltam, amivel nem mertem szembenézni. Most egy kicsit kinyílt az ajtó, és érdekes módon könnyebb is lett."
 • Sokkal mélyebb önismeretet éltek át a férfi-női energiák fogadása, és áramoltatása terén, mint eddig
 • Egyfajta melegítő tüzet éreztek a mellkasukban, ami erővel töltötte fel őket
 • Totális felszabadultságot éltek át, de nem csak fejben, hanem főleg érzések és élmények terén

Minden trénerre maximum 2-3 fő jut, így az oktatás személyreszabottan, kiscsoportokban zajlik.

A képzés magja a terepgyakorlati oktatás, ahol:

lépésről-lépésre bemutatjuk Neked az ismerkedés lépéseit és be is gyakoroljuk Veled őket!

A tréning során tapasztalt terepoktatókkal a hátad mögött gyakorlod be az új stratégiákat és aratod le az első sikereket.

Megsokszorozod a tapasztalataid ismeretlen nők megszólításában, és szakítasz a korábbi sikertelen próbálkozásaiddal! 

Egy napi képzés 9 órát foglal magában, ahol a nappali és éjszakai terepoktatás fog Téged új tapasztalatokkal felruházni és sok-sok magabiztos mosolyt az arcodra csalni. Nem ígérjük, hogy aznap este már barátnőd lesz, de egy nagy lépést teszel a cél felé. 

Hallgasd meg, hogy miben fejlődtek, és milyen sikereket értek el a korábbi résztvevők:

Vedd Kezedbe Életed Irányítását, és Hódítsd Meg a Hozzád Illő Nőt!

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni az InField terepképzésünk során és után:

 • Megismered a konkrét lépéseket, melyek álmaid nőjéhez és egy harmonikus párkapcsolathoz vezetnek
 • Eléred azt az önbizalmat, amivel befolyásolod a szituációkat, és megállod a helyedet minden helyzetben
 • Szert teszel több ezer órányi tapasztalaton alapuló tudásra, stratégiára és anyagokra
 • Kérdezhetsz és személyreszabott válaszokat kaphatsz - melyet egyetlen könyvben sem találsz meg
 • Olyan motiváló és pozitív közegben leszel, mely hatalmas erőt fog adni a folytatáshoz
 • Igaz barátságok fognak születni: új, hozzád hasonló emberekkel bővül majd a baráti köröd

Íme az InField Képzés Részletei

Figyelem! Képzéseinkre általában várólista van, így kérjük mielőbb add le a jelentkezésedet!

Mikor lesz a következő?

A képzést átlagban hetente-kéthetente tartjuk szombat vagy vasárnap. A tréning kiscsoportos, így a várólistánk miatt kérjük add le a jelentkezésedet alul mielőbb és megkeresünk a következő szabad hellyel kapcsolatban!

Hol lesz a képzés?

A képzéseket Budapesten az irodánkban (II.kerület) illetve ezt a képzést kifejezetten a terepen tartjuk, ahol vonzó nőkkel tudod fejleszteni az ismerkedési és kommunikációs képességeidet. (utca, pláza, bolt, tömegközlekezés, park, bár, szórakozóhelyek)

Mennyibe kerül?

Több, mint 10 év tapasztalata és 10.000 óra tudása van integrálva többszörösen a képzésben, ráadásul nálunk nem 50-100 főre jut egy előadó/oktató, hanem 2-3 főre így az értéke az átlagos pénztárcához mérve nem lenne megfizethető. Viszont szeretnénk a lehető legtöbb, a fejlődésre nyitott tudatos férfival együtt dolgozni, így a tréning árát úgy lőttük be, hogy az átlag fizetésből is megfizethető legyen, ha valaki tényleg el akar jönni. (maximum 2-3 hónapig félreteszel rá)

Gyakran feltett kérdések és válaszok

V. Tréningünk a tudatos ismerkedés és párkapcsolat kulcs alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy megtaláld a hozzád illő nőt. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

V. Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára, vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. Az órák hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív, és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás gyakorlatokon fogsz részt venni.

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során, és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

 

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó viszonya a kollégáival és hogyan váljon hatékonyabb vezetővé a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

V. Bárki jöhet, egyedülálló és házas is – aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

V. Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában, valamint a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged – onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az – csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.