Jelentkezz hozzánk trénernek!

Vérpezsdítően izgalmas feladatokhoz, legendás csapatba, lelkes és karizmatikus tréner asszisztenseket keresünk.

Nem baj, ha kezdő vagy. Készen állsz?

9+ fős csapatunk bővítéséhez néhány hozzánk hasonló, kreatív, tanulékony, kitartó és lelkes tréner asszisztensekre van szükségünk.

Mibe fogsz belecsöppenni?

 • Szituációs és kommunikációs gyakorlatokban a résztvevők és a trénerek támogatása és aktív segítségnyújtás előadásainkon és tréningeinken az önbizalom, személyiségfejlesztés, férfi-női kommunikáció, ismerkedés és párkapcsolatok terén
 • Ügyfeleink fejlődésének folyamatos támogatatása
 • Egy önmagát folyamatosan fejlesztő csapathoz való tartozás, aki a kommunikáció, testbeszéd, egészség, férfi-női dinamika, metafizika, test-lélek-szellem témakörökben napi szinten benne él
 • Nyári személyiségfejlesztő táborokban való oktatás és részvétel (idén már 8. éve)
… és még sokáig folytathatnák a felsorolást. Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy változatos és kreatív feladatokat megoldó csapat része legyél, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj!

Milyen lesz a munkakörnyezet?

Képzelj ide néhány mondatnyi szokásos, minden álláshirdetésben látható bullshitet (fiatalos, lendületes, versenyképes, stabil, biztos, hosszútávú, nemzetközi), amin gyorsan továbblépve nézzük a lényeget:
 • A munkára főként hétvégéken számíthatsz, hiszen akkor vannak a tréningjeink
 • Kiválóan felszerelt, komfortos munkakörnyezet. Télen fűtünk, nyáron hűtünk, a teraszon pedig grillezünk.
 • Vidám légkör, feszültségmentes környezet
 • Számíthatsz rá, hogy felelősséget fogunk rád bízni.
 • Biztos és korrekt fizetés. Az alapképzés és az első betanulási időszak utáni nettó 1500 Ft/óra fizetésedet garantáljuk, így a befizetendő járulékoknak és adóknak egyáltalán nincs rád hatása. Mindig kifizetjük az esetleges túlórákat.
 • Rendszeres képzések. Nálunk mindenki folyamatosan fejlődik.
 • Szakmát értő, remek vezetők, akik maguk is trénerek, így nem kérnek lehetetlent. Mindig fogékonyak és nyitottak az ötleteidre. Ha van egy klassz elképzelésed, akkor keresztülverjük a rendszeren. Nálunk nem egy porszem leszel a gépezetben, hanem kézzel fogható nyoma lesz az ötleteidnek.
 • Szeretjük (és elvárjuk) a konstruktív kritikát. Tanulunk a hibáinkból és mindig őszintén beszélgetünk egymással.
 • Csapatépítő programok, közös sütés-főzés, kirándulás, vitorlázás.
 • Előrelépési lehetőség: később, ha nagyon ügyes vagy és önálló trénerré válsz, akkor privát ügyfeleid is. lesznek. Ez esetben az időbeosztásod nagy részét te magad fogod meghatározni és a mellékállásból főállású oktató lehetsz.

Amire mindenképp szeretném felhívni a figyelmedet!

Nálunk sincs minden aranyból. Sok álláshirdetéssel ellentétben nem akarunk zsákbamacskát árulni, így íme pár pont, amiről tudnod kell a munkával kapcsolatban.

A munkavégzés hétvégéken lesz, így csak akkor jelentkezz, ha ráérsz és szívesen beáldozod a hétvégéid egy részét e remek és izgalmas munka miatt! Nyilván nem minden hétvégén kellene dolgoznod, de egy részükön biztosan. Ez fontos, hogy tiszta legyen számodra!

Négy fontos dolgot várunk el!

Lehetsz kezdő vagy profi, teljesen mindegy, amíg az alábbiaknak megfelelsz:

 • Érj rá a hétvégéken (általában reggeltől-estig), mert akkor vannak a tréningek! Nem kell minden hétvégén, de havonta 1-2 alkalommal mindenképpen.
 • Elvégzett vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, mindegy hogy milyen szakon.
 • Már magabiztos és karizmatikus személyiséggel kell, hogy rendelkezz. Csak olyanokat veszünk fel próbaidőre, akiknek nem okoz problémát kiállni pár tucat ember elé és 1-2 órán át beszélni egy témáról.
 • Szenvedélyesen szeresd és tiszteld az embereket és az oktatást. Akarj tanulni és fejlődni. Fontos, hogy a trénerkedés ne csak a munkád legyen. Olyan munkatársakat keresünk, akik alázatosak a világ iránt, imádnak maguk is fejlődni, önfejlesztéssel foglalkozni és akiket egy izgalmas, új könyv, ötlet, tréning vagy beszélgetés annyira lázba hoz, hogy beletemetkezve észre se veszik, hogy elrepült az egész nap.

Ne aggódj, ha nem trénerkedtél még korábban. Továbbképzünk. Megtanítjuk a szakma szépségeit és pályára állítunk. Imádni fogod!

Hogyan jelentkezhetsz?

Nézd végig a fő tréningünkről szóló 37 perces dokumentumfilmet, melyet itt találsz.

Ha a videó alapján úgy érzed, hogy itt a helyed a csapatunkban és szívesen résztvennél ezekben a gyakorlatokban tréner asszisztensként, akkor küldj nekünk egy e-mailt a csapat [kukac] karizman [pont] hu címre, amihez csatold az önéletrajzodat!

Ezen kívül az emailben kérjük foglald össze, hogy a videóban látottak alapján miért érzed úgy, hogy közénk tartozol, a tárgyba pedig írd azt, hogy: “TRÉNER ASSZISZTENS LESZEK!”.